Cégismertető

 

A HOVIVENT Légtechnikai Kft. 1992-ben alakult, HOPFERWIESER-SZIGMA Kft. néven működött 2010. márciusáig. Az osztrák HOPFERWIESER cég biztosította, hogy az alakulástól fogva az Európai Unióban elfogadott szabványok /ÖNORM, DIN/ szerint gyártsunk modern svájci és német gépeken 1.000 m2-es üzemcsarnokban, 20 fővel.

Kezdetben ausztriai beruházásokhoz szállítottunk, később fokozatosan magyarországi beruházásokra, építkezésekre is (lásd referencia listát).
A HOVIVENT Kft. fő profilja szögletes (napi kapacitás 800 m2) és kör keresztmetszetű légcsatornák és idomok illetve spirócsövek gyártása.
A termékek horganyzott acéllemezből készülnek, de kívánságra rozsdamentes- vagy fekete lemezből is történhet a gyártás. A csövek spirális vagy hosszanti korcolású horganyzott acélból, a flexibilis csövek alumíniumból készülnek.
Az általunk nem gyártott légtechnikai elemeket (befúvóelemek, rácsok, tűzcsappantyúk, szabályozó zsaluk stb.) partnereink részére beszerezzük Magyarországon is működő vezető légtechnikai cégektől (TROGES, LINDAB, SCHAKO stb.)

A HOVIVENT Kft. minden esetben a kiváló minőségű, gyors és pontos teljesítést tartja a legfőbb szempontnak, erősségünk a rövid gyártási határidők vállalása, a sürgős rendelések azonnali gyártása, helyszínre szállítása az EU területén.

Fő tevékenység:
Légtechnikai lemezcsatornák-, csövek és idomok gyártása, forgalmazása.